Ons team

Directieteam

Sofie De Langhe

Directeur

Leentje Paelinck

Coördinator CKG

Inge Vandevyvere

Coördinator Kinderdagverblijf

Medewerkers

Een team van 9 gezinsbegeleiders en een agogisch medewerker staan klaar om mobiele en ambulante begeleidingen te bieden aan gezinnen die een hulpvraag stellen. Dit omdat het opvoedingsgebeuren voor de ouder en/of het kind vastloopt, of dreigt vast te lopen, en waarvoor met een tijdelijk hulpaanbod voldoende perspectief is op verandering.

Onze 15 leefgroepbegeleiders en pedagogisch medewerker staan 7 op 7 klaar om de kinderen die in onze residentiële module verblijven, te omringen met de nodige zorg en begeleiding tijdens hun verblijf in ’t Kinderkasteeltje. Dit gebeurt steeds met respect en aandacht voor de context van elk individueel kind.

Ook de 8 medewerkers van keuken- , onderhoud- en logistieke dienst geven elke dag het beste van zichzelf en maken van ons huis een aangename plek om te vertoeven, van de tuin een oase van rust en speelplezier en zorgen elke dag voor een lekkere en gebalanceerde maaltijd en de administratieve omkadering.

Onze administratieve medewerker staat in voor het dagelijks onthaal.

Tot slot staan 4 stafmedewerkers, samen met de coördinator en de directeur, in voor het vlot verloop van de inhoudelijke en organisatorische werking en voor de samenwerking met onze stakeholders. Ze doen dit vanuit een open en waarderende basishouding.

0
Gezinbegeleiders
0
Leefgroepbegeleiders
0
Logistieke medewerkers
0
Administratief medewerker
0
Stafleden